Mexico - lørdag den 28. juni 2008


One night in Copenhagen

Tilbage

Efter vores nabo Hans havde kørt os ind til banegården, satte vi os ombord på toget mod København med afgang kl. godt 8.

Godt belæsset med rundstykker og kager (og gratis uddelt kaffe fra DSB) gik det hen over Fyn. Første halvdel af næste nat skulle indtages i København, for vi havde en tidlig afgang fra Kastrup næste morgen.

Planen var, at vi ville tage direkte til Vandrehjemmet på Amager, for at komme af med vores habengut. Bagefter ville vi tage ind og gøre København usikker. "Vi kan da også tage i Fields", sagde Lasse, mens han skelede til de regntunge skyer, der fulgte os over Sjælland. Vibe havde øjnet chancen for en tur på strøget men Lasses forslag var jo ikke dårligt. Shoppegenet kunne stadig blive udfoldet...

Vores tog smed os af ved Ørestad og hvad var mere bekvemmeligt. Det store indkøbscenter Fields lå lige dér!

Et plus til Bilka, fordi deres bagagebokse er store nok til at kunne klare en stor rygsæk. Inden vi skiltes i en herre- og en damegruppe, syntes jeg, at det var passende at minde alle om, at alt, hvad der blev handlet, skulle slæbes helt til Mexico og tilbage igen.

Marie og Lasse holdt stand, jeg klarede mig med et LILLE ekstra hukommelseskort til et af kameraerne og Vibe endte med 2 par sko - bl.a. Hun slægter min brors kone på, for det viste sig, at hun nu var oppe på 7 par sko til rejsen. Vi andre klarede os med 2...

Vi var godt trætte efter slentretur i Fields. For Maries vedkommende var det måske stadig efterveer efter en bytur med kollegerne. Hun kom hjem kl. 3 og hun havde et kæmpesmil på, da hun kimede os ned. Vi fandt tilbage til vandrehjemmet. Der var lidt længere at gå, end jeg havde beregnet, så vi fik den første prøve på, hvordan det er at slæbe med rygsækkene.

Klokken var kun godt 4, da vi var indlogeret men vi skulle helst holde os kørende til kl. 8. Ellers ville vi alligevel ikke kunne sove den nat. Et bad og lidt aftensmad gjorde lidt ved tiden og kl. 8 var det til køjs. Vi skulle op igen kl. 2:45.

1
2
3
4